Voorzitter MKB Nederland Jacco Vonhof inspireert grootste werkgevers Hoeksche Waard met zijn visie op economie

Op woensdag 23 oktober kwamen de grootste werkgevers van de Hoeksche Waard weer bij elkaar om met vertegenwoordigers van de gemeente en Ondernemersvereniging Hoeksche Waard in gesprek te gaan. Tijdens deze derde editie stond de toekomst van de Hoeksche Waard centraal. De voorzitter van MKB Nederland, Jacco Vonhof, was aanwezig en sprak over de economische ontwikkelingen in Europa en Den Haag.

Wethouder Paul Boogaard (economie): “De samenkomst van de grootste werkgevers van de Hoeksche Waard is van groot belang. Het biedt een unieke gelegenheid om ideeën te delen en samenwerking te bevorderen. De aanwezigheid van Jacco Vonhof is zeer waardevol. Zijn inzichten over de economische ontwikkelingen bieden ons waardevolle handvatten om te begrijpen welke kansen en uitdagingen ons te wachten staan. Deze bijeenkomst is een belangrijke stap in de richting van een krachtige aanpak die ons in staat stelt om de economie van de Hoeksche Waard verder te versterken.”

Toekomst van de Hoeksche Waard

De bijeenkomst vond plaats bij Viscon Group in ´s-Gravendeel. Onder de leiding van dagvoorzitter Gert van ´t Hof werd er gesproken over de toekomst van de Hoeksche Waard. Hoe zorgen we ervoor dat de lokale economie klaar is voor de kansen en uitdagingen van de toekomst? Wat zijn onze plannen? Waar kunnen we op economisch gebied toonaangevend in zijn?

Jacco Vonhof, voorzitter MKB Nederland, nam de aanwezigen mee in de economische ontwikkelingen en de impact daarvan op het midden- en kleinbedrijf. Hij benadrukte dat ondernemers de oplossingen van de toekomst maken. Vertrouwen van de overheid in de samenleving, voorspelbaarheid van beleid en vereenvoudiging van regels zijn daarbij volgens hem essentieel.

Foto: Elizabeth Heijblom