Poppenkastvoorstelling ‘Kikker is Kikker’ tijdens BoekStart Peuterparade

Op vrijdag 25 oktober in de bibliotheek van Oud-Beijerland Centrum en op vrijdag 1 november in de bibliotheek van Puttershoek organiseert de Bibliotheek een speciale ochtend voor kinderen, vol met leuke activiteiten. Dit keer lezen we niet voor, maar brengen we het verhaal tot leven met een poppenkastvoorstelling!

Poppenkastvoorstelling ‘Kikker is Kikker’. Laat je meeslepen door de avonturen van Kikker en zijn vrienden. Een hartverwarmend verhaal dat jong en oud zal betoveren.

Knutselen met het thema ‘Wie ben ik?’ Na de voorstelling kunnen de kinderen aan de slag met een leuke knutselactiviteit. Ze mogen hun eigen gezicht namaken, kleuren en versieren, geïnspireerd door het thema ‘Wie ben ik?’.

• vrijdag 25 oktober, 10:30 – 11:30 uur in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

• vrijdag 1 november, 10:30 – 11:30 uur in Bibliotheek Puttershoek

Kom gezellig langs en geniet van een ochtend vol verhalen, creativiteit en plezier. Deelname aan de BoekStart Peuterparade is gratis, maar meld je snel aan, want vol is vol! Aanmelden kan via de website van de bibliotheek: www.debhw.nl/agenda. Er hoeft
alleen een kaartje voor het (klein)kind te worden gereserveerd

De bibliotheek is een ontmoetingsplaats voor jong en oud, waar lezen, leren en beleven centraal staan. Naast het uitlenen van boeken organiseren we regelmatig activiteiten en workshops voor onze bezoekers