Leeskring: Tosca

Samen is vaak leuker dan alleen. Dat geldt zeker voor lezen. Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In deze leeskring kunnen lezers in gesprek met elkaar over het boek ‘Tosca’. Lees het boek en doe mee! Op vrijdagochtend 11 oktober praten we samen over dit boek. Waar? In het Oude Raadhuis.

Half september is het boek Tosca, geschreven door Maud Vanhauwaert, uitgeroepen tot winnaar van de Hebban Debuutprijs 2024. Maud Vanhauwaert is performer en dichter. Dit is haar prozadebuut. Het beschrijft de beklemmende relatie tussen twee jonge vrouwen. Naarmate het verhaal zich ontvouwt wordt steeds onduidelijker wie eigenlijk wie in de tang houdt.

In deze leeskring kunnen lezers in gesprek met elkaar over het boek op vrijdagochtend 11 oktober in het Oude Raadhuis van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan via de agenda op de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard debhw.nl/agenda.

Aanmelden Aanmelden voor de leeskring kan via www.debhw.nl/actueel/agenda. Deelnemen kost niets i.v.m de feestweek in het kader van de nominatie voor Beste Bibliotheek. Het aantal plaatsen is beperkt dus reserveren is gewenst. Kom, geniet en stem op de Bibliotheek Hoeksche Waard. Dat kan via www.bibliotheekblad.nl/stem