Burgemeester sluit woning in Oud-Beijerland na explosie

Burgemeester Van Heijningen heeft een woning aan de Mej. N. Schipperstraat in Oud-Beijerland met het oog op de veiligheid voor de omgeving per direct gesloten. De reden voor deze sluiting is dat afgelopen nacht bij de woning een explosie plaats vond.

Daarmee is de openbare orde en de veiligheid in ernstige mate aangetast. De bewoner kan niet langer op dit adres verblijven. De politie heeft de zaak onder controle en doet onderzoek.

Meld (vermoedens van) criminele activiteiten

De handel en productie van drugs gaan gepaard met overlast en criminaliteit. Vermoed u criminele activiteiten bij u in de buurt? Bel dan de politie via telefoonnummer 0900 – 8844. Blijft u liever anoniem? Meld het dan via de onafhankelijke organisatie Meld Misdaad Anoniem (M.). M. zorgt ervoor dat de melding bij de juiste instantie terechtkomt. De melder blijft altijd buiten beeld. M. is maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar via 0800 – 7000. In het weekend en op feestdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Melden kan ook 24/7 online via een beveiligde omgeving op de website Meld Misdaad Anoniem.