Worldwide Vision bij het Oogcafé Hoeksche Waard

Op maandagmiddag 30 september is Worldwide Vision te gast bij het Oogcafé HW. Dit bedrijf is gespecialiseerd in producten voor mensen met een visuele, auditieve of leesbeperking, evenals voor senioren. Goede hulpmiddelen vormen vaak een essentiële voorwaarde voor integratie in de wereld om ons heen. Aangepaste producten maken dagelijkse activiteiten tijdens het werk of op school vaak wat gemakkelijker. Maar ook bij hobby’s, sportbeoefening, vrijetijdsbesteding of ontspanning kunnen deze producten een prima oplossing bieden. Het streven is om het assortiment zo uitgebreid mogelijk te houden.

Een aantal van de hulpmiddelen wordt door zorgverzekeraars vergoed. Vaak zijn de regelingen onduidelijk en veranderen deze steeds. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw situatie. Worldwide Vision staan voor u klaar om u hierbij te helpen. Nieuwsgierig wat Worldwide Vision u kan bieden? U bent op maandag 30 september van harte welkom om de presentatie bij het Oogcafé Hoeksche Waard bij te wonen.

Elke laatste maandag van de maand in 2024 wordt er een Oogcafé georganiseerd. Het Oogcafé HW is dé plek waar alle zintuigen aan bod komen! Het café is in de eerste plaats bedoeld voor alle inwoners van de Hoeksche Waard en omstreken met een oogaandoening of een zichtprobleem. Maar uiteraard zijn ook partners, familieleden, vrienden of andere geïnteresseerden van harte welkom.

Ontmoet andere inwoners en wissel ervaringen en informatie uit onder het genot van een kop koffie of thee. De inloop is vanaf 14.00 uur bij Boezem & Co aan de Boezemsingel 7 in Oud-Beijerland. Het gebouw ligt naast de kinderboerderij, waar u ook kunt parkeren. Met openbaar vervoer kunt u de buurtbus nr. 712 nemen, deze stopt direct voor de deur. Binnen Oud-Beijerland kunt u ook gebruik maken van De Wielewaal Hoeksche Waard of van ANWB AutoMaatje. Toegang tot het Oogcafé is gratis, een vrijwillige bijdrage voor de koffie of thee mag.

U wordt welkom geheten door Lo Jongbloed, initiatiefnemer van Oogcafé HW. Het programma ziet als volgt uit;

· 14.00 -14.15 uur inloop met koffie, thee of water

· 14.15 -14.25 uur introductie Lo Jongbloed

· 15.25 -15.45 uur vragen en ervaringen

· 15.50 -16.00 uur afsluiting

Wilt u aanwezig zijn? Mail naar: bijeenkomstenZH@oogvereniging.nl

Vervoer nodig of nog andere vragen? Neem contact op met Welzijn Hoeksche Waard 088-7308900 voor meer informatie.

Aanvullende achtergrond informatie Welzijn HW:

Stichting Welzijn Hoeksche Waard zet zich al jaren in voor inwoners van de Hoeksche Waard. Inventariseert vragen van inwoners, brengt initiatieven van inwoners en organisaties bij elkaar en ondersteunt degene die dat nodig hebben. Wij weten wat er leeft en speelt in de dorpen en spelen daar op in. Samen willen wij ervoor zorgen dat iedereen mee kan doen in de Hoeksche Waard. Ons motto is: Met elkaar, voor elkaar.

Wilt u meer weten of heeft u een goed idee voor uw buurt maar weet u niet waar of hoe te beginnen? Wij verbinden, ondersteunen en netwerken samen. Bel 088-7308900 of mail naar info@welzijnhw.nl

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Joyce Krom via 088-7308900 of per mail joyce.krom@welzijnhw.nl