Uitvaart, testament en nalatenschap

Nee! Dat zijn geen leuke onderwerpen. Toch is het goed om het af en toe aan de orde te stellen en er over te praten. In samenwerking met een lokale uitvaartondernemer en een RegisterExecuteur organiseert De Bibliotheek Hoeksche Waard informatiebijeenkomsten over uitvaart, testament en nalatenschap.

Erfrecht en de dood geven vaak een onaangenaam gevoel en dus praten we er liever niet over. Toch is het bekend dat het juist veel rust kan geven wanneer alles goed geregeld is. Heb je vragen en wil je op een laagdrempelige manier meer te weten komen over één van deze onderwerpen? Kom gerust naar een van de informatiebijeenkomsten in de Bibliotheek Hoeksche Waard. Tijdens deze meetings worden mogelijkheden besproken en kan je vragen stellen.

Kom naar de meeting in Numansdorp op donderdagmiddag 26 september van 14.30 uur tot 16.30 uur in de Campus van de Bibliotheek Hoeksche Waard (Bernhardstraat 25 – in de Buitensluis op de 1e verdieping). Op dinsdag 15 oktober van 14 uur tot 16 uur kan je terecht in Strijen in de Bibliotheek Hoeksche Waard in Streona (Stockholmplein 6 | Strijen). Of op woensdagavond 20 november van 19.30 uur tot 21.30 uur in ’s-Gravendeel in de Bibliotheek Hoeksche Waard in het Weegje (Weegje 1G | ‘s-Gravendeel).

De toegang is € 2,50 per persoon. Dat is inclusief een kopje koffie of thee. Graag vooraf aanmelden via activiteiten@debhw.nl, of via de website van de bibliotheek debhw.nl/actueel/agenda of mondeling bij de balie van de bibliotheek