Twan Huys in de Hoeksche Waard

Wandelen is zijn grote hobby. Op 11 oktober is Twan Huys te gast in de Bibliotheek Hoeksche Waard in het Oude Raadhuis. Hij zal deze avond vertellen over zijn wandeltochten in de natuur.

Twan Huys is een fervent wandelaar. In zijn boek ‘Wandellust’ beschrijft hij hoe hij tijdens het lopen in de natuur tot rust komt en nieuwe inspiratie opdoet. Hij heeft onder andere uitgebreid gewandeld op het eiland Tiengemeten, waar hij de prachtige natuur en de rust bijzonder waardeerde.

Over Twan Huys

Twan Huys is televisiemaker, journalist en schrijver. Hij is ook bedenker en presentator van College Tour. Naast zijn journalistieke werk is Huys een fervent wandelaar en schrijft hij graag over zijn ervaringen in de natuur.

Twan Huys is in het Oude Raadhuis op 11 oktober van 19.30 uur tot 20.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje na te praten in De Waterstal. Adres: Waterstal 1 | Oud-Beijerland. Deze activiteit is exclusief voor leden van de Bibliotheek. Aanmelden voor de lezing kan via www.debhw.nl/actueel/agenda. Deelnemen kost niets i.v.m de feestweek in het kader van de nominatie voor Beste Bibliotheek. Het aantal plaatsen is beperkt dus reserveren is noodzakelijk.

Kom, geniet en stem op De Bibliotheek Hoeksche Waard via www.bibliotheekblad.nl/stem

Dat kan van 1 oktober tot en met 20 oktober