Swingen in de bieb met silent disco

Sssst! Stil zijn en toch swingend de bieb door tijdens de silent disco. Op 4 oktober verandert de bibliotheek in het Oude Raadhuis van Oud-Beijerland in een sfeervolle danslocatie voor een unieke ervaring: een Silent Disco. Geniet van swingende muziek via draadloze koptelefoons. Er is kunnen zelfs mocktails aan de bar worden besteld, een heerlijk alcoholvrij drankje.

Bij een Silent Disco kies je zelf de muziek die je wilt horen, terwijl je nog steeds met vrienden kunt praten en overal kunt dansen. Zelfs op plekken waar je vroeger stil moest zijn! De avond begint om 20:00 uur en duurt tot 22:00 uur. Deelname is gratis, mede dankzij de feestweek rondom de nominatie van de bibliotheek voor de titel “Beste Bibliotheek”. Let op: drankjes aan de bar zijn voor eigen rekening. De Silent Disco is toegankelijk voor iedereen vanaf 12 jaar. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus vooraf aanmelden is noodzakelijk.

4 oktober 2024 | 20:00 – 22:00 uur | Waterstal 1, Oud-Beijerland | aanmelden: debhw.nl/agenda | kosten: gratis (in verband met de feestweek)

Kom dansen, genieten en beleef een onvergetelijke avond in de Bibliotheek!