Shantykoor bezoekt Tilburgse fans

Het werd weer eens tijd om de Tilburgse fans te bezoeken. Het Shantykoor De Hoeksche Waard onder leiding van Paula van Wanrooy probeert minimaal één keer per jaar een concert te verzorgen in Woonzorgcentrum Joannes Zwijsen.

Het moderne complex staat op de plaats van het vroegere huis van de Fraters van Tilburg. Het Shantykoor komt er graag. De laatste keer was dat het geval in juni vorig jaar. Maar goed deze keer gebeurde dat op donderdagmiddag 5 september. Er werd bijna twee uur lang met veel plezier muziek gemaakt.

De bewoners en het verplegend personeel genoten er met volle teugen van. Net als de vorige keer werden koorleden, musici en Paula van Wanrooy hartelijk verwelkomd en ontbrak het hen aan niets. De koorleden en musici die voor dit optreden tijd hadden kunnen vrijmaken konden in de pauze zelfs genieten van een heerlijke portie kibbeling.
Dirigente/accordeoniste Paula wist er ook wel raad mee. Gelet op het warme weer was er ook genoeg te drinken. Zingen maakt blij, maar luisteren en meeklappen ook.