Peuteryoga in teken van Kinderboekenweek

Een prentenboek komt tot leven door heerlijk mee te bewegen, naar verhalen te luisteren, zintuigen te stimuleren en te ontspannen. Op 9 oktober geeft Jolanda Molendijk van Kinderyoga Hoeksche Waard een yogales voor kinderen in Bibliotheek Numansdorp. Peuteryoga is een speelse vorm van yoga, geschikt voor kinderen tussen de 1,5 en 4 jaar.

Jolanda gaat met de peuters bewegen, wat hun zintuigen stimuleert en tegelijkertijd voor de nodige ontspanning zorgt. Tijdens deze activiteit kunnen ze ook genieten van een mooi verhaal. Het is een heerlijke manier om samen met je (klein)kindje quality time door te brengen.

Van 2 t/m 13 oktober is het Kinderboekenweek met het thema ‘Lekker eigenwijs!’. Jolanda leest tijdens de yoga voor uit het prentenboek van de Kinderboekenweek. De titel van dit boek is ‘De Vierling op de vensterbank’ van Noelle Smit. Ben jij ook benieuwd naar de yogaoefeningen die passen bij dit eigenwijze boek? Meld je dan snel aan!

Deze leuke ochtend is voor kinderen tot ongeveer 4 jaar met hun (groot)ouders. Het is op woensdag 9 oktober in de bibliotheek van Numansdorp van 10.00 tot 10.45 uur. Kosten: basisabonnement € 2,20, plusabonnement €1,80, zonder lidmaatschap € 2,60 per persoon. Aanmelden kan via de website van de bibliotheek: www.debhw.nl/agenda