Maatschappelijk betrokken ‘handelen’ op de Beursvloer

Op woensdag 2 oktober komen bedrijven, stichtingen en verenigingen weer bijeen om hun aanbod en vraag bij elkaar te brengen op de Maatschappelijke Beursvloer van de Hoeksche Waardse Uitdaging.

Stel, je hebt een houtverwerkingsbedrijf en daardoor een overschot aan zaagsel. De kinderboerderij twee dorpen verderop heeft zaagsel nodig voor hun knaagdierenverblijf en is dus enorm geholpen met jouw ‘afval’. Scheelt jou in de afvoer- en de kinderboerderij in de aanschafkosten. En wat denk je van een bedrijf dat stagiaires zoekt, terwijl een zorginstantie plekken zoekt voor cliënten die een dagbesteding nodig hebben? Jij omzeilt de krappe arbeidsmarkt en de cliënten hebben een zinvolle daginvulling. Zo maar twee voorbeelden van ‘matches’ – zo noemt de Hoeksche Waardse Uitdaging de deals die gesloten worden op de Beursvloer – die op de maatschappelijke beursvloer worden gemaakt.

De Beursvloer is hét evenement van de Hoeksche Waard waar bedrijven en stichtingen en verenigingen in korte tijd mooie matches maken. Bedrijven bieden maatschappelijke organisaties hun kennis, overtollige middelen, een werkplek of andere hulp aan. Vervolgens zorgen de stichtingen en verenigingen voor mooie tegenprestaties. Iedereen is hoe dan ook verzekerd van een groter netwerk, nieuwe – maatschappelijk betrokken – samenwerkingen en nieuwe ideeën.

Reserveer je plek

Ben jij er dit jaar ook bij als ondernemer of vertegenwoordiger van een stichting of vereniging? Meld je dan meteen online aan voor de Maatschappelijke Beursvloer van dit jaar: https://hoekschewaardseuitdaging.nl/aanmelden-beursvloer/

Maatschappelijke Beursvloer in het kort

Datum: woensdag 2 oktober

Locatie: HWwerkt!, Jan van der Heijdenstraat 11 in Oud-Beijerland

Tijd: 16.30 – 18.30 uur

Foto: © Heijblom Fotografie

Op de foto: : De Maatschappelijke Beursvloer in 2023.