Knutsel je favoriete boekendier in het Hoeksch MaakLokaal!

Tijdens de Kinderboekenweek nodigt het Hoeksch MaakLokaal alle jonge kunstenaars uit om hun creativiteit de vrije loop te laten. Op woensdag 9 oktober kunnen kinderen in de bibliotheek van Oud-Beijerland hun favoriete boekendier tot leven brengen met klei.

Lekker eigenwijs knutselen. Welk dier uit een boek vind jij het tofst? Misschien is dat Haas of Vos van Sylvia Vanden Heede of Kikker van Max Velthuijs. Of Nijntje? Tijdens deze knutselmiddag staan alle mogelijkheden open om jouw favoriete boekendier op een unieke manier uit te beelden. Met modelleer klei op hout maak je een prachtig portret van jouw eigenwijze dier.

De workshop wordt gehouden op woensdagmiddag 9 oktober en is van 14:00 tot 16:00 uur (inloop mogelijk). Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Adres: Waterstal 1 | Oud-Beijerland. Aanmelden voor deze workshop kan via www.debhw.nl/actueel/agenda. Deelnemen kost niets i.v.m. de feestweek in het kader van de nominatie voor Beste Bibliotheek. Het aantal plaatsen is beperkt dus reserveren is noodzakelijk.