Dag van De Hoeksche School valt in de smaak

“Wij zijn blij met jullie!” Dat stond op de taarten die op donderdag 26 september op alle locaties van De Hoeksche School bezorgd werden. En dat was ook precies de boodschap op deze eerste editie van de Dag van De Hoeksche School.

Op deze bijzondere dag zette De Hoeksche School alle medewerkers in het zonnetje. Naast een heerlijk stuk slagroomtaart kreeg iedereen een presentje en een kaartje met daarop een welgemeende blijk van waardering.

Trots op samenwerking Ad Keller (bestuurder De Hoeksche School) en Cora Labree (directeur-bestuurder De Hoeksche School Kinderopvang) overhandigden de taarten persoonlijk op IKC De Klinker en het Actief College. “We waarderen de inzet, betrokkenheid en kundigheid van alle collega’s enorm”, zegt Ad Keller. “Wij zijn ontzettend trots op de manier waarop we binnen De Hoeksche School met elkaar samenwerken aan de ontwikkeling van de kinderen.”

Kinderopvang en onderwijs “Het gaat hier om de ontwikkeling van kinderen van nul tot achttien jaar”, voegt Cora Labree toe. “Juist daar zit onze kracht als stichting voor zowel kinderopvang als onderwijs. Met elkaar creëren we een veilige, vertrouwde omgeving met een doorgaande leer- en ontwikkellijn. Daarbinnen krijgen de kinderen, van baby tot student, alle ruimte om anderen te ontmoeten en hun steeds groter wordende wereld te ontdekken. Met de Dag van De Hoeksche School maken we die integrale samenwerking zichtbaar én voelbaar.” Ad: “Eerder vierden we afzonderlijk de Dag van de Leraar en de Dag van de Pedagogisch medewerker, maar nu hebben we dus één gezamenlijke dag voor iedereen die bij onze stichting werkt. Dat versterkt onze onderlinge band.”

Voor elkaar Marloes Dam, directeur van IKC De Klinker, sluit zich aan bij de woorden van Ad en Cora. “Ook ik ben enorm trots op de manier van samenwerken tussen kinderopvang en onderwijs. Binnen ons integraal kindcentrum werken onze pedagogisch medewerkers en leerkrachten als één team. We zijn er voor elkaar.” Ook op het Actief College krijgen de woorden van Ad en Cora de nodige bijval, en valt de blijk van waardering letterlijk én figuurlijk in de smaak!