Burendag bij logeerhuis De Bijenkorf

Logeerhuis De Bijenkorf in ’s Gravendeel opent op zaterdag 28 september 2024 haar deuren voor de jaarlijkse Burendag. Alle buurtbewoners en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om tussen 10.00 en 11.30 uur een kijkje te nemen en kennis te maken met logees en medewerkers van het Gemiva-logeerhuis 

“Wij geven belangstellenden graag een keer de gelegenheid om bij ons binnen te komen”, vertelt Wendy Hakkenberg van De Bijenkorf. “Dus ben je nieuwsgierig naar hoe het er bij ons uitziet en wat we doen, loop de 28e gezellig bij ons binnen. De koffie en thee staat klaar, met zelfgebakken lekkers. Want bakken, dat doen we graag met onze logees en deeltijdbewoners.” 

Praktische informatie 

Datum: Zaterdag 28 september 2024 
Tijd: 10:00 – 11:30 uur 
Locatie: Goudsbloemstraat 29, 3295 SE ’s-Gravendeel 
Aanmelden: Voor 25 september via Wendy Hakkenberg (wendy.hakkenberg@gemiva-svg.nl) of WhatsApp naar 06-23184911 

Warme en veilige plek 

Logeerhuis De Bijenkorf in ‘s-Gravendeel is een warme en veilige plek voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Zij kunnen er logeren of deeltijd wonen. Terwijl zij genieten van hun verblijf, kan hun thuisfront even op adem komen. Wendy Hakkenberg: “Een verblijf bij ons draait om ontspanning en vrijetijdsbesteding. De dagen zijn gevuld met gezelligheid en plezier. Van creatieve activiteiten binnen tot speelplezier in de tuin of het dorp. Ook helpen wij logees en deeltijdbewoners bij het voorbereiden op een overgang van thuis naar een eigen woonplek.”