BoekStart Peuterparade op berenjacht

Beren opgepast! Op 27 september en 4 oktober gaan de kinderen op berenjacht tijdens de BoekStart Peuterparade in Oud-Beijerland en Puttershoek. Met het oog op Dierendag en de naderende Kinderboekenweek, nodigen we alle peuters en hun ouders uit om samen met ons op avontuur te gaan. De activiteit staat geheel in het teken van het geweldige boek “Wij gaan op berenjacht” van de bekende auteur Michael Rosen.

We beginnen de ochtend met een interactief voorleesverhaal “Wij gaan op berenjacht”. Dit leuke verhaal, vol spanning en plezier, zal de kinderen meenemen op een spannende tocht door gras, rivier, modder en bos, op zoek naar een beer. Na het voorlezen kunnen de kinderen hun creativiteit de vrije loop laten tijdens een knutselactiviteit die aansluit bij het thema.

De BoekStart Peuterparade is een fantastische gelegenheid voor jonge kinderen om op een speelse en educatieve manier kennis te maken met boeken en verhalen. Bovendien biedt het een mooie kans voor (groot)ouders om samen met hun kinderen te genieten van een gezellige en leuke ochtend.

Het is op:

· vrijdag 27 september in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum van 10.30 tot 11.30 uur

· vrijdag 4 oktober in Bibliotheek Puttershoek van 10.30 tot 11.30 uur

Deelname aan de BoekStart Peuterparade is gratis, maar meld je snel aan, want vol is vol! Aanmelden kan via de website van de bibliotheek: debhw.nl/agenda. Er hoeft alleen een kaartje voor het (klein)kind te worden gereserveerd. Wij kijken ernaar uit om samen met jullie op berenjacht te gaan!