Asieldier van de Week

In De Dierenstee wonen twee katten die veel met elkaar gemeen hebben, namelijk poes Pasha en kater Binky. Niet alleen zijn ze zwart van kleur en bijna even oud, ook hebben Pasha en Binky een vergelijkbaar karakter en zoeken ze dezelfde soort plek.

Pasha is een dame die graag zelf bepaalt wat er gebeurt en als iets haar niet zint, maakt Pasha je dat goed duidelijk. Ze is een eigengereide poes die het gezelschap van mensen geen must vindt. Pasha houdt zeker van aandacht en een aai kan ze waarderen, maar ze gaat vooral het liefst haar eigen gang en daarbij houdt Pasha ábsoluut niet van drukte. Ze heeft ook geen behoefte aan een ‘normale’ thuissituatie, maar meer aan een plek waar niets van haar verwacht wordt en waar ze alle vrijheid heeft.

Binky is een stoere en zelfstandige kater die niet met zich laat sollen en ook niet het type kat dat op schoot komt liggen. Binky komt zeker af en toe bij je kijken en voor zijn natje en droogje weet hij je ook te vinden, maar verwacht verder vooral niet (te) veel van hem. Op Binky’s initiatief is een aai prima en daar kan hij dan zelfs van genieten, maar Binky is vooral een echte ‘buitenkat’ die prima zonder de aandacht van mensen kan leven en vrij fel uit de hoek kan komen.

Voor beide katten wordt een plek gezocht waar ze alle vrijheid hebben, maar ’s nachts wel een warme slaapplek. Dat kan een boerderij zijn of een soortgelijke plek met veel grond.

Wie heeft er een passende plek voor één van deze katten of wellicht voor hen allebei?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.