Asieldier van de Week

Hoe mooi is het als je de naam Lieve hebt gekregen en die naam eer aandoet! Dat geldt absoluut voor poes Lieve. Ze kwam als vondeling in De Dierenstee terecht en er heeft zich helaas niemand meer voor Lieve gemeld, maar omdat ze zo sociaal is moet Lieve wel een baas hebben gehad. Haar leeftijd is geschat op drie jaar.

Bij binnenkomst in het dierenopvangcentrum bleek Lieve zwanger te zijn en op 21 april beviel ze van maar liefst acht kittens! Ook tijdens het verzorgen van haar kleintjes kwam het lieve karakter van Lieve naar boven, want ze was echt een geweldige mama. Voor mensen is Lieve een rustige en aanhankelijke dame die graag bij je komt liggen. Echt een fijn huisgenootje!
Inmiddels zijn haar kittens geadopteerd en is het de beurt aan Lieve om te verhuizen. Voor Lieve wordt een thuis gezocht waar ze na gewenning naar buiten kan, want dat is ze gewend. Soortgenoten zijn geen probleem en verwacht wordt dat iets oudere kinderen dat ook niet zullen zijn. Haar toekomstige baas moet wel rekening houden met de gulzigheid van Lieve als het om haar eten gaat en dat kan in combinatie met andere katten lastig zijn. Een bakje voer moet door Lieve in principe in één keer worden leeggegeten, maar wellicht neemt dit gedrag af als Lieve gewend is aan haar nieuwe thuis en weet dat er altijd genoeg eten is. Wie heeft er een rustige en fijne plek voor lieve Lieve?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.