Asieldier van de Week

Vijf maanden geleden kwamen kater Ravi en poes Shira in De Dierenstee terecht en helaas wachten ze daar nog steeds op een nieuwe baas. Onbegrijpelijk volgens de medewerkers van het dierenopvangcentrum, want Ravi en zijn zus Shira zijn beiden hele leuke katten.

Het duo is zes jaar oud en vormt samen een heel lief en aanhankelijk stel. In eerste instantie zullen Ravi en Shira misschien even de kat uit de boom kijken bij hun nieuwe baas, heel begrijpelijk natuurlijk, maar eenmaal gewend zijn Ravi en Shira veel in de buurt van hun baas te vinden en komen ze gezellig op schoot liggen. Shira kan iets meer haar eigen gang willen gaan dan Ravi, maar beiden zijn dol op een kroel en komen daar graag bij je om vragen.
Wat broer en zus ook gemeen hebben, is dat ze allebei erg van rust houden en dat betekent dat Ravi en Shira hun huis niet (meer) willen delen met jonge kinderen en/of andere huisdieren. Een tuin wordt wél op prijs gesteld, al is vooral Ravi wat schrikachtig buiten en zal hij niet ver weg gaan. Hij en zijn zus zijn gewoon twee leuke katten die inmiddels al veel te lang op een nieuwe baas wachten.
Tot slot is het goed om te vermelden dat Shira speciale brokjes eet ter voorkoming van blaasgruis. Ravi kan daar gewoon van mee-eten, er hoeven dus geen meerdere soorten voer te worden gekocht voor het stel. Wie heeft er een rustig thuis met tuin voor dit leuke en gezellige duo?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.