Zomerprogramma Oekraïense kinderen

Knutselen, voetballen, dansen, zingen, muziek maken: er was van alles te doen tijdens het zomerprogramma voor de Oekraïense kinderen in Piershil. Samen met de kinderen van BSO Onder de Wieken genoten zij vier weken lang van allerlei gezellige activiteiten. Een leuke manier om samen te spelen, andere kinderen te ontmoeten en bovendien in aanraking te blijven met de Nederlandse taal!

Het zomerprogramma voor de Oekraïense kinderen in Piershil is een initiatief van De Hoeksche School Kinderopvang, in samenwerking met de gemeente Hoeksche Waard. Het zomerprogramma vond plaats in BSO Onder de Wieken in Nieuw-Beijerland en duurde van 22 juli tot en met 16 augustus. De Oekraïense kinderen deden hier samen met de kinderen van de BSO aan mee.

Sport, muziek en crea

Het activiteitenaanbod van het zomerprogramma was zeer gevarieerd, met voor ieder wat wils. Elke maandagmiddag waren er creatieve activiteiten, elke woensdagmiddag maakten de kinderen muziek en elke vrijdag deden ze iets sportiefs. Vaste pedagogisch medewerkers van De Hoeksche School Kinderopvang organiseerden en begeleidden de activiteiten. De sportactiviteiten organiseerden zij in samenwerking met Regiekr8. Met elkaar kijken zij terug op een zeer geslaagd zomerprogramma, waarvan iedereen zichtbaar heeft genoten!