Open dag/ Burendag bij Plukhoek Mookhoek

Op zaterdag 28 september is het zover; Plukhoek Mookhoek (NATUUR jz) opent van 13:00 uur tot 16:00 uur de poort voor alle belangstellenden. Hoewel de pluktuin dit seizoen gesloten is gebleven hebben ze niet stilgezeten! Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe de dagbesteding voor de jeugd eruit ziet, hoe de peren groeien of welke mogelijkheden er voor vrijwilligerswerk zijn? Kom gezellig langs en ze laten het je met alle plezier zien. Die middag kunnen de onbespoten (stoof) peertjes worden geplukt voor slechts €0,85 per kilo.

De kinderen zullen zelf rondleidingen geven aan belangstellenden waarbij ze laten zien waar ze de afgelopen tijd aan gewerkt hebben. Bovendien is er voor de cliënten een mooie plek gemaakt. De konijntjes, de kipjes, de eenden, de modderkeuken, het is zeer de moeite waard om het allemaal met eigen ogen te aanschouwen. Uiteraard wordt er gezorgd voor iets lekkers bij de koffie, thee en limonade.

Waar: Strijensedijk 14, 3293 LB Mookhoek, parkeren op eigen terrein. Kijk uit, er staan twee flitsers op de dijk vanaf ’s Gravendeel.

Wanneer: Zaterdag 28 september van 13:00 uur – 16:00 uur

Voor wie: Voor alle belangstellenden

Meenemen: Tasje om de zelf geplukte peren in te doen