Asieldier van de Week

In De Dierenstee wacht, tot verbazing van de medewerkers, kater Wuppie al bijna een half jaar op een nieuw thuis. In eerste instantie was dat samen met zijn voormalige huisgenoot, poes Wappie, maar omdat het niet meer klikte tussen beide katten is besloten voor ieder van hen apart een nieuwe baas te zoeken. Wuppie wordt ook niet meer met of bij een soortgenoot geplaatst, hij is namelijk vrij dominant in het gezelschap van andere katten gebleken en speelt duidelijk de baas.
Wuppie is een stoere en gezellige kater van drie jaar oud. Hij is ook een beetje eigenzinnig, want als Wuppie het ergens niet mee eens is, laat hij je dat duidelijk weten. Wie Wuppie gewoon lekker zijn gang laat gaan en let op de signalen die hij geeft, heeft een hele leuke huisgenoot aan deze bijzondere kater. Wuppie vindt aandacht namelijk echt heel fijn en is veel in je buurt te vinden. Toch is hij niet het type kat dat bij je op schoot kruipt en daar heeft hij het eigenlijk ook te druk voor, want Wuppie is een ondernemende en nieuwsgierige knul die graag speelt en buiten op avontuur gaat.  

Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat Wuppie een hartruis heeft en hiervoor dagelijks medicatie krijgt. Die wordt door wat nat voer gemengd en Wuppie eet dit probleemloos op.
Wie heeft er een fijne plek met een tuin voor deze stoere, maar ook hele gezellige kater en vindt het geven van de dagelijkse medicatie geen probleem?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur