Asieldier van de Week

In De Dierenstee wacht een heel leuk hondenduo op een thuis. Het zijn Balou en zijn vriendinnetje Ylva. Deze Shih Tzu’s kunnen het heel goed met elkaar vinden en worden dan ook niet van elkaar gescheiden.
Ylva is met haar negen jaar de oudste van het stel, Balou is zeven jaar oud. Over hun karakter kunnen de medewerkers van De Dierenstee kort zijn: Balou en Ylva zijn twee hele leuke, lieve en vrolijke honden. Ze vinden het heerlijk om samen te dollen en zeker Ylva heeft haar gekke buien waarin ze lekker op haar rug kan gaan liggen rollen, ook al is dat soms midden op de weg.
Het duo loopt netjes mee aan de riem en luistert over het algemeen ook goed naar de commando’s. Met het alleen thuis blijven hebben Balou en Ylva wel moeite. Hun vorige eigenaar was altijd thuis, dus ze zijn het alleen zijn in de eerste plaats niet gewend en daarnaast is het stel gewoon heel graag bij hun baas in de buurt. Daarom wordt voor Ylva en haar vriend ook iemand gezocht die heel veel thuis is en het stel veel aandacht kan geven. Andere honden vormen voor Balou en Ylva geen probleem, maar er wordt hen een rustige en fijne oude dag gegund op een plek waar ze met z’n tweeën zijn en blijven.
Tot slot is het goed te vermelden dat bij Balou recent een ooglidrandtumor is verwijderd. Dat is gelukkig goed gegaan en geeft nu geen problemen meer. Ook heeft Balou een vetbult achter zijn oksel (rechtsvoor), maar hier hoeft momenteel niets aan gedaan te worden.

Wie kan dit leuke duo een fijne oude dag bezorgen?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur