Vakantielezen: Doe mee en ontvang een verrassing!

Deze zomer draait het om lezen en plezier maken bij de Bibliotheek Hoeksche Waard! We dagen iedereen uit om zoveel mogelijk
kilometers te lezen tijdens de vakantieperiode. Of je nu een enthousiaste lezer bent of juist net begint met lezen, iedereen kan meedoen aan onze leuke leesactie!
Hoe werkt het? Heel simpel! Voor elke bladzijde die je leest, mag je een kilometer bijschrijven in je speciale kilometerboekje. En om het nog leuker te maken, kun je ook vijf kleine streepjes op je meetlint kleuren voor elke bladzijde die je leest. Kan je zelf nog
niet (goed) lezen? Geen probleem! Voorlezen of samenlezen telt natuurlijk ook mee.
Wat doe je als je kilometerboekje of meetlint vol is?
Lever je volgelezen boekje en meetlint in bij een vestiging van de Bibliotheek Hoeksche Waard bij jou in de buurt. Er wacht dan een kleine verrassing op je als beloning voor je leesinspanningen. Vergeet niet dat je het boekje alleen kunt inleveren als er een
medewerker van de bibliotheek aanwezig is. Voor de bemande openingstijden kun je terecht op onze website: www.debhw.nl/openingstijden.
Wanneer kan je meedoen?
Vanaf zaterdag 13 juli 2024 liggen de kilometerboekjes en meetlinten klaar in alle vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard. Je hebt de tijd tot en met zaterdag 31 augustus 2024 om je kilometers bij elkaar te lezen en in te leveren.
Extra kans op een grotere prijs!
Wil je naast de kleine verrassing ook kans maken op een grotere prijs? Schrijf dan je naam en e-mailadres op je kilometerboekje wanneer je het inlevert. Zo maak je automatisch kans op een mooie prijs die we aan het einde van de zomer zullen verloten.
Dus waar wacht je nog op? Haal je kilometerboekje en meetlint bij een bibliotheek bij jou in de buurt, en begin met lezen!