6e Run Bike Marathon in de Hoeksche Waard

Het is weer zover, vanaf 1 Juli kan er weer ingeschreven worden voor de 6e Run Bike Marathon. Aan dit evenement doen deelnemers uit de hele Hoeksche Waard en daar buiten mee. Het is een laagdrempelig evenement waar een ieder die rond de 10km kan hardlopen al aan mee kan doen in team verband. Een kleine Roparun eigenlijk.
Alle deelnemers krijgen zo wie zo een medaille en een aandenken en iedereen heeft kans op een prijs, dus niet alleen de snelste 3 teams maar elke team die op de 5e,10e,15e etc op de ranglijst eindigt.
Doen jullie weer mee met dit super gezellige evenement met After Party en prijzen festival.
Omdat de Run Bike Marathon in teamverband gelopen wordt, is deze loop voor iedere hardloper geschikt. Als je een team van max 4 personen hebt, kan iedereen gemiddeld iets meer dan 10 km lopen. De manier waarop jullie dat organiseren staat vrij.
Ook zijn ze bezig het parcours te vernieuwen, een andere route door de Hoeksche Waard, hierover later meer.
Uiteraard hebben ze weer een mooi goed doel gevonden in de Hoeksche waard en wel Stichting MooiMens HW.
Stichting MooiMens wil mensen met een (licht)verstandelijke beperking de eigen regie over hun leven laten behouden, een fijne plek bieden om te wonen en de (sociale)integratie in en participatie aan de maatschappij bevorderen/ handhaven.
De inschrijflink is: https://totaltiming.inschrijven.nl/form/2024090806239-nl of ga naar de AV Spirit website