Asieldier van de Week

In De Dierenstee wacht kater Marnix op een nieuw thuis. Marnix is een van de vele vondelingen die jaarlijks in het opvangcentrum binnenkomen en waarvoor zich helaas geen eigenaar meer meldt.

Marnix moet die wel gehad hebben, want niet alleen bleek hij bij binnenkomst al gecastreerd te zijn, hij is ook een hele sociale en lieve kater die dól is op mensen. Marnix is altijd in een goed humeur, zelfs nu hij even moet afzien omdat hij een operatie heeft ondergaan. Bij binnenkomst bleek Marnix namelijk mank te lopen en na onderzoek bleek dat zijn heup uit de kom was. De heupkopresectie heeft inmiddels plaatsgevonden en is gelukkig geslaagd. Marnix heeft er al een paar weken ‘hokrust’ opzitten, maar moet deze rust helaas nog tot medio juli volhouden. Nu zou er gewacht kunnen worden met de adoptie van Marnix tot zijn hokrust voorbij is, maar wellicht zijn er mensen die het geen probleem vinden om Marnix nú al te adopteren. Hij moet dan dus wel tot medio juli rust houden en rond die tijd voor een laatste controle naar de dierenarts.
De leeftijd van Marnix is geschat op twee jaar. Het is niet bekend of hij overweg kan met andere katten, want vanwege zijn operatie moet Marnix in zijn hok blijven. Wat de medewerkers van De Dierenstee wél (denken te) weten, is dat Marnix bij zijn nieuwe baas weer naar buiten zal willen en dat (jonge) kinderen waarschijnlijk geen probleem voor Marnix zijn.

Wie heeft er een fijne plek voor Marnix en vindt de extra zorg in de eerste weken na adoptie niet bezwaarlijk?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur