Asieldier van de Week

Onlangs werd er een nieuw thuis gezocht voor een leuk duo, bestaande uit kater Wuppie en poes  Wappie van drie jaar oud. Inmiddels is Wappie geadopteerd, maar Wuppie wacht in De Dierenstee nog op een nieuwe baas. Het klikte namelijk niet meer tussen broer en zus en in zulke gevallen wordt besloten om voor elk dier apart op zoek te gaan naar een nieuwe plek. Wuppie wordt ook niet meer met of bij een soortgenoot geplaatst, hij is namelijk vrij dominant in het gezelschap van andere katten gebleken en speelt duidelijk de baas.
Wuppie is een stoere en gezellige kater. Een beetje eigenzinnig ook, want als Wuppie het ergens niet mee eens is, laat hij je dat duidelijk weten. Wie Wuppie gewoon lekker zijn gang laat gaan en let op de signalen die hij geeft, heeft een hele leuke huisgenoot aan deze bijzondere kater. Wuppie vindt aandacht namelijk echt heel fijn en is veel in je buurt te vinden. Toch is hij niet het type kat dat bij je op schoot kruipt en daar heeft hij het eigenlijk ook te druk voor, want Wuppie is een ondernemende knul die bijvoorbeeld graag naar buiten gaat.  

Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat Wuppie een hartruis heeft en hiervoor dagelijks medicatie krijgt. Die wordt door wat nat voer gemengd en Wuppie eet dit probleemloos op.
Wie heeft er een fijne plek met een tuin voor deze stoere, maar ook hele gezellige kater en vindt het geven van de dagelijkse medicatie geen probleem?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur