Terugluisteren: FC Binnenmaas VR1 en NSVV VR1 blikken in Het Sportlokaal vooruit op topper

In de Hoeksche Waard staat dit weekend een kraker in het vrouwenvoetbal op het programma: de derby tussen FC Binnenmaas en NSVV, en clash tussen de nummers 1 en 2 van de derde klasse. Het was genoeg reden om de uitzending van Het Sportlokaal van afgelopen maandag volledig in het teken te zetten van deze topper!

Van beide teams waren onder anderen speelsters en coaches naar de studio gekomen om uitgebreid over de wedstrijd en de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal bij hun clubs te praten. Het leverde een gezellige avond op, met leuke gesprekken en lekkere muziek.

Luister de hele uitzending terug:

Het Sportlokaal met FC Binnenmaas VR1 en NSVV VR1

Luister hier het gesprek met FC Binnenmaas VR1 terug:

Luister hier het gesprek met NSVV VR1 terug:

Over Het Sportlokaal

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard over lokale sport en sporters, met elke maandag nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. Contact: jasper.van.everdingen@omroephw.nl of 06-29554933.

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandag van 20.00 tot 21.00 uur via 96.0 FM of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 08.00 tot 09.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.