3BROS2ndFloor, muziekmiddag 29 september!

3Bros2ndFloor…..Achter deze op een password lijkende bandnaam gaat een enthousiaste 4-mans formatie schuil, die sinds 2024 flink aan de weg timmert en ook muziek maakt.
De muzikale voorliefde van dit kwartet ligt bij de 70´s wat onder meer tot uiting komt in de traditionele samenstelling van de band, namelijk drums (Fred de Rijke) en bass (Ben Velberg) als basis, aangevuld met twee gitaristen (Jan Hoogstad en Jerry Velberg). Alle bandleden leveren ook vocale bijdragen.


Naast muziek uit de jaren 70, worden ook moeiteloos uitstapjes gemaakt naar repertoire uit de aangrenzende decennia. Zo is een zeer bijzondere speellijst van liedjes ontstaan met covers van the Eagles, CCR en Doobie Bros, maar ook Gilbert O´Sullivan, Hollies en Crowded House komen voorbij. Zelfs de Nederlandse popscene wordt met o.a. De Dijk, Sandy Coast en Time Bandits niet vergeten.
Voor een middag gevarieerde nostalgie met een hoog “oh ja, dat liedje´ gehalte, kom je naar de three brothers on the second floor: 3Bros2ndFloor.

Zaal open om 14.30, kaartjes kosten 10,- via de webshop van numansdorpshuis.nl